Advertising

Compass House by Superkül

343

0


Located in Mulmur, Ontario, Canada, Compass House is a weekend home for a family of six. Designed by Superkül in 2015, the house encompasses 3,515ft² (327m²).

Inspired by the historical precedent of the longhouse, all rooms and spaces enjoy pronounced natural light and ventilation. A generously scaled yet intimate family space—including kitchen, dining and living areas—forms the central hub, with bedrooms comfortably separated on either end. Floors and walls made from white oak and knotty white cedar are textured and warm. In contrast, the ceiling above the main space is white, expansive and seemingly boundless. The distinct difference in materiality echoes the meeting of land and sky outside.

— Superkül

Drawings:

Advertising

Photographs by Ben Rahn/A-Frame Studio
Visit site Superkül

Related Posts

Вверх