Advertising

Maxime Residence by blank studio

496

0


Blank studio has designed Maxime Residence. Situated amongst the flower yard in Chiang Mai, Thailand, the 240-sqm (2,583-sqft) house is divided into three sections: a parlor, a master quarter, and a service area.

The stone walls are the main elements that are used to separate between public spaces and private zones. They mainly work as a cover of privacy. Two parallel stone walls are designed to enclose the private space. They are placed a bit overlapped that make open spaces for two bedrooms. The space opens to two bedrooms that creates the feeling of privacy as it is far away from the public spaces, but still allows the user to view the pleasant natural atmosphere around house.

Moreover, the stone wall is a noticeable element since approaching to the entrance. It is considered as the lead to the built which continues to other spaces until the interior, thanks to the architect’s intention to build a connection between the outside environment and inside the house together as one.

— blank studio

Drawings:

Advertising

Photographs by BLINE SPACE
Visit site blank studio

Related Posts

Вверх