Advertising

House in Riehen by Reuter Raeber Architects

979

0


This House in Riehen, Switzerland, was designed by Reuter Raeber Architects and built in 2016. The total floor area of the house is 240m² (2,583ft²).

The concrete construction on the ground level and the wood construction on the upper level interlock at two key junctions: the transverse concrete wall balanced over the fireplace forms the rear wall of the upstairs master bedroomand concrete bathtub; on the opposite side by the staircase, the wood construction runs through to the ground level. Two differing construction methods join in mutual dependency. What emerges is a static balancing act that unleashes an energetic, expansive sense of space and engenders an architectural language rich in associations.

— Reuter Raeber Architects

Drawings:

Advertising

Photographs by Eik Frenzel
Visit site Reuter Raeber Architects

Related Posts

Вверх