Advertising

De La Huella House by NBBO Arquitectos

87

0


De La Huella House is a recycled and expanded colonial-style house, designed by NBBO Arquitectos in 2018. Located in Ituzaingo, in the Province of Buenos Aires, the house has a total floor area of 305m² (3,283ft²).

The program for the Ground floor consists of a Living / Dining / Kitchen, a large independent game room, a guest bedroom, a laundry room, a large gallery and 2 bathrooms; for the new high floor, a master bedroom (bathroom en suite, dressing room and expansion), 3 bedrooms for children with full bathroom and a work study.

The expansion starts with conserving the original housing as much as possible operations that allow us to open ourselves to the park to exacerbate the visuals. The demolition of the central slab generates a double height that will serve to sew the original volume with a new high floor; this living space of the house by means of glazed panels we provides a sought-after lighting and double cross ventilation that will help us reduce suffocating heats in summer. A range of light colors reflect natural lighting resulting in a spatial clarity, which is complemented by the warmth of the wood in the access and box stairs.

— NBBO Arquitectos

Photos of the property before the renovation, the process of construction, and drawings.

 

Advertising

Photographs by Javier Agustin Rojas
Visit site NBBO Arquitectos

Related Posts

Вверх