Advertising

Jungle House by Studio MK27

613

0


Designed by Studio MK27, Jungle House is a three-storey residence in the region of the Rain Forest, in Guarujá, Brazil. Totalling 805m² (8,665ft²), the house was completed in 2015.

The 3 floors of Jungle House create a clear programmatic division for the project: the ground floor houses a large covered wooden deck, connected to a small room for the children; on the first floor there are six bedrooms – five of them with small verandas with hammocks – and a tv room; the third and last floor is the social area of the house, including a swimming pool, a living room and the kitchen.

Thus, the architecture defined an inverted vertical organization of the program when compared to what is usually done in single-family houses: while the pool and the social areas are on the roof, the bedrooms are located on the floor below. The deck is on the ground floor- protected by the projection of the house – is an ample and generous space that configures a shaded shelter for the children to play. The utility rooms are also located on this story.

— Studio MK27

Drawings:

Advertising

Photographs by Fernando Guerra | FG+SG
Visit site Studio MK27

Related Posts

Вверх