Advertising

V-Plan House by Studio B

452

0


Studio B has designed a house comprised of two structures containing separate owner and guest wings. Located in Aspen, Colorado, USA, the dwelling called V-Plan House totals 4,500ft² (418m²).

The program is pushed to the property edges to screen adjacent neighbors and directs framed views to a large central courtyard. A modest front face conceals the garage doors and provides a roof-protected corner entry. Upon entry, a public open space anchors the floorplan; providing views through the house to the private courtyard and gardens. At each structures’ end, the layout of the master suite and guest master suite is flexible to accomodate desired views. Within, the interior volumes reflect the gabled rooflines which provide tall ceilings and open, vaulted spaces.

— Studio B

Drawings:

Advertising

Photographs by James Florio
Visit site Studio B

Related Posts

Вверх