Advertising

House PIBO by OYO

874

0


Designed by OYO in 2015, House PIBO is a single-family house of 175m² (1,884ft²). Located in Maldegem, Belgium, the house was created in close collaboration with the client.

The house is defined by the continuation of the soil, creating one continuous lifted green roof. The only exception: two popping volumes created on the green surface. One defines the entrance, the other brings light deep into the dining room. The window is dimensioned regarding the light conditions but carefully positioned so the inhabitants maintain privacy towards the street. The use of wood and warm materials was an inspired decision to create a Scandinavian-like interior ambiance. The balance of light and material-use like stone, wood and white surfaces are the defining elements that bring everything together.

— OYO

Drawings:

Advertising

Photographs by Thomas De Bruyne
Visit site OYO

Related Posts

Вверх