Advertising

Bolton Residence by NatureHumaine

107

0


Bolton Residence is a 139-sqm (1,500-sqft) country house located in Quebec’s Eastern Townships. Designed by NatureHumaine, the house composed of two stacked volumes was completed in 2014.

Two stacked volumes characterize the house; a wood-clad volume anchored into the mountain supports a cantilevering ground floor volume above. This gable-roofed volume raised into the air gives the sensation that the house is floating amongst the trees. Expansive views of Mount Orford and the valley below are framed by a long horizontal strip window. The kitchen and master bathroom are carved out of a black volume at the center of the house, dividing living spaces from the master bedroom.

— NatureHumaine

Drawings:

Advertising

Photographs by Adrien Williams and David Dworkind
Visit site NatureHumaine

Related Posts

Вверх